ZAČNIVA
lea dautovic (1080 × 1920px)

Hej!
Sem Lea, stara sem 25 let in 
znana po svoji preprostosti in pozitivni energiji.
Moja pot se je začela 8 let nazaj, ko sem prvič prestopila prag fitnesa v želji po izboljšanju svoje samopodobe. Ta na videz majhen korak pa je kmalu začel vplivati ne samo na boljše počutje in izgled, temveč na vsa področja mojega življenja. Svet fitnesa me je tako zanimal, da sem ga želela razumeti. Svoje znanje sem sprva krepila z znanstvenimi članki in predavanji, kasneje sem opravila licenco za osebno trenerko, vse skupaj pa dopolnjevala s študijem na Zdravstveni fakulteti. Skozi osebno trenerstvo sem teorijo prenesla v prakso in znanje povezala z izkušnjami.

In ta »majhna« odločitev je bila NAJBOLJŠA odločitev v mojem življenju.

Treningi so predstavljali čas, ki sem ga namenila le sebi in so mi dali energijo in pozitivno miselnost, povečala se je moja disciplina, samozavest in motiviranost, da sledim svojim ciljem. Vidni so bili tudi rezultati na postavi, kar je bil le »dodaten plus« in odsev mojega dobrega počutja ob treningih.
To mi je izboljšalo kakovost življenja in me usmerilo k enako mislečim ljudem. Življenje je dobilo smisel, pojavile so se nove izjemne priložnosti in odkrila sem, kaj me resnično osrečuje – pomagati drugim.
 V času epidemije sem bila prisiljena stopiti iz cone udobja in začeti z vadbo doma, ki je prinesla izjemne rezultate ter se vanjo popolnoma zaljubila.

Sem zagovornica zdravega načina življenja, ki ga lahko vzljubimo ter vzdržujemo, in ne raznih diet ter striktnih programov, po katerih se hitro vrnemo na stara pota. Do velikih sprememb in dolgoročnih rezultatov vodi vztrajnost in konstantnost majhnih korakov.

V želji po delitvi znanja, vseh trikov in skrivnosti sem ta koncept dostopne vadbe spremenila v projekt Spletne Telovadnice, da se mi lahko pridružiš tudi TI, pomigaš z mano in tlakuješ pot do pozitivnih sprememb na vseh življenjskih področjih!

PRIDRUŽI SE MI TUDI TI