ZAČNIVA

Pogosta vprašanja o spletni telovadnici

Kakšne vsebine najdem v spletni telovadnici?

V spletni telovadnici boš poleg celotne knjižnice vadb našla tudi live videe, kjer se dotaknemo motivacije, odnosa do sebe, do telesa, do hrane, do vadbe in vseh tematik, ki vas zanimajo ter bodo pripomogle k izboljšanju tvojega življenja. Našla boš tudi recepte, blog vsebine, plesne vsebine in še več kar ti bo pomagalo izboljšati življenje na vseh področjih.

Komu je namenjena?

Spletna telovadnica je namenjena vsem starostnim skupinam, tako ženskam kot moškim, ki želijo shujšati, pridobiti na mišični masi ali pa le učvrstiti telo in narediti nekaj zase.

Ali lahko sodelujem tudi v primeru, da nimam Facebook računa?

Trenutno je celotna spletna telovadnica zasnovana tako, da je sodelovanje možno le na Facebook strani za katerega potrebuješ svoj Facebook račun. Verjamemo, da bomo v prihodnosti zadevo prilagodili tako, da bodo v njej lahko sodelovali popolnoma vsi.

Kako se lahko prijavim?

Prijaviš se lahko tako, da izpolniš obrazec za prijavo na spletni strani tukaj.
O vseh pomembnih zadevah v zvezi s tvojim naročilom boš obveščena preko e-mail naslova, s katerim si oddala prijavo. Bodi pozorna na mape promocije/junk/vsijena pošta, saj mail kdaj zaide tudi tja.

Kako se lahko prijavim skupaj s prijateljico?

Prijaviš se lahko tako, da izpolniš obrazec za prijavo na spletni strani tukaj.
Postopek je enak kot pri prijavi za eno osebo, le da tukaj vneseš še podatke od svoje prijateljice (ime in priimek, email in Facebook profil). Plačilo izvede ena oseba za obe.  O vseh pomembnih zadevah v zvezi s tvojim naročilom bosta obveščeni preko e-mail naslova, s katerim si oddala prijavo. Bodi pozorna na mapice promocije/junk/vsijena pošta, saj mail kdaj zaide tudi tja.

Kako po opravljeni prijavi in plačilu dostopam do vsebin?

Po oddani prijavi boš v roku 24 ur prejela predračun s podatki za nakazilo. Po plačilu boš v roku 48 ur na mail prejela potrdilo o uspešno prejetem plačilu in potrjeni udeležbi ter s tem prejela povabilo za pridružitev v Facebook skupino v kateri poteka SPLETNA TELOVADNICA. Ob poslani prošnji za pridružitev skupini je potrebno nujno navesti številko naročila ali email, s katerim si oddala prijavo. V nasprotnem primeru bo prošnja za pridružitev zavrnjena.

Ali lahko trening izvajam kadarkoli?

Vodeni treningi so shranjeni v privat Facebook skupini, tako da jih v času aktivne članarine lahko izvajaš kjerkoli in kadarkoli.

Koliko časa imam dostop do vsebin?

Mesečna naročnina velja za obdobje 30 dni. Z vsakim naslednjim mesecem lahko članarino podaljšaš in tako do video vsebin v času naročnine dostopaš neomejeno. 

Kako dolgi so treningi?

Posamezne vadbe so dolgi od 10-20 minut potem pa si sama glede na svoje zmožnosti in prosti čas prilagodiš oz. skrajšaš ali podaljšaš dolžino treninga. Vadbe so zaradi tega primerne za čisto vsakega in jih lahko izvaja še najbolj zaposlena ženska.

Ali so v treninge vključena tudi ogrevanja in raztezanja?

V spletni telovadnici boš našla ogromno video vsebin posvečenih točno ogrevanju ali raztezanju. Prilagojeni so za izvajanje pred/po treningu kot tudi za čas med menstruacijo, pred spanjem, za ljudi s sedečim načinom življenja in še več.

Ali je program prilagojen posamezniku?

Spletna telovadnica ni klasi?en enomesečni program, ampak je spletno mesto, v katerem najdeš video vsebine, katere lahko sama prilagajaš svojim zmožnostim in ciljem. Cilj spletne telovadnice je, da imaš treninge in motivacijo zbrano na enem mestu ter da ti pomagam, da vzljubiš gibanje in zdrav življenjski slog brez sledenja strogemu režimu treningov ali prehrani.

Ali so treningi vodeni?

Treningi so v celoti vodeni in posneti vnaprej. Samo stisneš play in ponavljaš za mano.

So za treninge potrebni vadbeni pripomočki?

Za večino treningov ni potrebna nobena vadbena oprema. Uteži nadomestimo s plastenkami vode. V kolikor pa želiš povečati težavnost treningov in izvajati tudi vadbe na napredni ravni pa potrebuješ uteži za gležnje, elastike za zadnjico in navadno elastiko.

So treningi primerni za vse starosti?

Spletna telovadnica je primerna za vse starosti.

Ali so treningi primerni samo za hujšanje ali tudi za preoblikovanje postave/pridobivanje mišične mase?

Absolutno DA! Spletna telovadnica je primerna za čisto vsakogar, ki bi rad v svoje življenje dodal nekaj aktivnosti. V času sodelovanja te bom naučila, kako treninge prilagoditi sebi in svojim ciljem ter pri tem ustrezno prilagoditi tudi svojo prehrano za želene rezultate.